Lidmaatschap 

Het architectenplatform Tilburg is een onafhankelijke lokale beroepsvereniging voor architecten met betrokkenheid bij de regio Tilburg.

Het lidmaatschap omvat vijf bijeenkomsten (met een spreker) gevolgd door een diner. Dit zorgt voor een informele discussie binnen een thema. Verder worden er bijeenkomsten en excursies georganiseerd die aansluiten bij evenementen in de stad, zoals de dag van de architectuur.

Lid zijn van een (lokale) beroepsvereniging is niet alleen handig om bij te blijven bij de lokale ruimtelijke ontwikkelingen, vakinhoudelijke discussies maar het moet vooral ook leuk zijn. Het onderlinge sociale contact is een belangrijk onderdeel van het platform. Wij kunnen jou een interessant lidmaatschap aanbieden, waarbij je vooral bijdraagt aan het lokale architectuurklimaat!
Wat kun je als lid bijdragen? Een vereniging kan niet zonder actieve leden. Door niet alleen bijeenkomsten te bezoeken, maar ook een bijdrage te leveren zorgen we samen voor een mooie invulling van de agenda. Dit kan door het door het organiseren van een excursie, het aandragen van een spreker of het schrijven van een inhoudelijk stuk op de website.

Wil je lid worden van het APT? Schrijf jezelf in en maak deel uit van de grootste onafhankelijke beroepsvereniging voor architecten in Brabant.   

contact

Wil je meer weten over dit platform?
Stuur dan een mail naar info@architectenplatform.nl 
en we nemen contact met je op.