programma 2023

Platform +

De eerste Platform+ bijeenkomst van 2023 op onze nieuwe locatie in De Harmonie. We bespreken Architect aan Zet, een Rotterdams initiatief. Frank Doomen en Frans Steegh, beiden van QUBE Studio architecten, stellen zich voor.

 

Platform +

De tweede Platform+ bijeenkomst van 2023. Deze is verplaats naar 28 maart.

We zijn in gesprek gegaan met onder andere de wethouder. Hierbij hebben we het gehad over ruimtelijke kwaliteit, proces en samenwerken. Het was een mooie aftrap van een terugkerend contact.

 

TiAFF

Dit jaar weer een nieuwe editie van TiAFF, we houden je op de hoogte! Op 14 april is de openingsfilm, op 15 april het festival in Cinecitta. 

www.tiaff.nl

 

film

In Cinecitta organiseren we de vertoning van de documentaire over Herman Hertzberger. Kaartjes alleen online verkrijgbaar via eventbrite.

Dag van de architectuur

Dit jaar organiseren we wederom samen met CAST activiteiten binnen een gezamenlijk thema. De werkgroep zal ons nader informeren.

www.dagvandearchitectuur-tilburg.nl 

Platform +

De derde Platform+ bijeenkomst van 2023.  
Jurre Jan van Reeven en Monique Groenen stellen zich voor en zorgen voor een inhoudelijk programma. 

 

Platform +

De vierde Platform+ bijeenkomst van 2023. In deze bijeenkomst staat de omgevingswet centraal. De gemeente Tilburg schuift aan om meer te vertellen. 

 

excursie

Dit jaar organiseert de excursie commissie een excursie naar Antwerpen. Inschrijving is inmiddels gesloten. 

 

Platform +

De vijfde en laatste Platform+ bijeenkomst van 2023. Dit is tevens de ALV waarbij we terugkijken op het afgelopen jaar en vast vooruitblikken naar het nieuwe jaar. 

ARCHIEF

Wil je weten wat er de voorgaande jaren is georganiseerd?

contact
Wil je meer weten over dit platform?
Stuur dan een mail naar info@architectenplatform.nl 
en we nemen contact met je op.

Top