John
van Lierop

functie
architect

werkzaam bij
John van Lierop

Als architect combineer ik graag mijn passie voor architectuur en oude gebouwen met moderne en creatieve oplossingen.

Daarbij zijn het (bestaande) gebouw, de omgeving en de persoonlijke wensen van de bewoners het uitgangspunt. Daarnaast zorgen we er samen voor dat het gebouw duurzaam de toekomst in gaat.

Ik ben dan ook op zoek naar enthousiaste opdrachtgevers die open staan voor een onbevooroordeeld ontwerp. Mensen die ook de meerwaarde van architectuur inzien en bijzondere oude gebouwen met hun verhalen kunnen waarderen.

Als bouwhistoricus heb ik een fascinatie voor de oude landelijke en stedelijke bouwkunst. Deze zet ik in voor het bouwhistorisch onderzoek en waardering van monumentale gebouwen. Ik adviseer particulieren, stichtingen, architecten en overheidsinstanties bij restauratie- en verbouwingsplannen, herbestemming van monumenten en erfgoedvraagstukken.

   naar alle leden

 

John
van Lierop

functie
architect

werkzaam bij
John van Lierop

Als architect combineer ik graag mijn passie voor architectuur en oude gebouwen met moderne en creatieve oplossingen.

Daarbij zijn het (bestaande) gebouw, de omgeving en de persoonlijke wensen van de bewoners het uitgangspunt. Daarnaast zorgen we er samen voor dat het gebouw duurzaam de toekomst in gaat.

Ik ben dan ook op zoek naar enthousiaste opdrachtgevers die open staan voor een onbevooroordeeld ontwerp. Mensen die ook de meerwaarde van architectuur inzien en bijzondere oude gebouwen met hun verhalen kunnen waarderen.

Als bouwhistoricus heb ik een fascinatie voor de oude landelijke en stedelijke bouwkunst. Deze zet ik in voor het bouwhistorisch onderzoek en waardering van monumentale gebouwen. Ik adviseer particulieren, stichtingen, architecten en overheidsinstanties bij restauratie- en verbouwingsplannen, herbestemming van monumenten en erfgoedvraagstukken.

   naar alle leden