Kees
van Beijsterveldt

functie
architect

werkzaam bij
Van Beijsterveldt & Gommers architecten

Als architect combineer ik graag mijn passie voor architectuur en oude gebouwen met moderne en creatieve oplossingen.

Het is voor mij een uitdaging om in een ontwerp meerwaarde aan te brengen, die verder gaat dan de pure opdracht. Zoals extra functionaliteit, ruimtelijkheid, zichtlijnen, bezonning, toekomstgericht (uitbreidbaar, flexibel en duurzaam) en onderhoudsarm.

   naar alle leden

Kees
van Beijsterveldt

functie
architect

werkzaam bij
Van Beijsterveldt & Gommers architecten

Als architect combineer ik graag mijn passie voor architectuur en oude gebouwen met moderne en creatieve oplossingen.

Het is voor mij een uitdaging om in een ontwerp meerwaarde aan te brengen, die verder gaat dan de pure opdracht. Zoals extra functionaliteit, ruimtelijkheid, zichtlijnen, bezonning, toekomstgericht (uitbreidbaar, flexibel en duurzaam) en onderhoudsarm.

 

   naar alle leden