Kim
de Greef

functie
architect

werkzaam bij
DAT Architecten

Zinvolle woon- en leefomgevingen ontwerpen, dat is wat mij drijft. 

Voor mij als architect stopt het denken over hoe je een goed ontwerp maakt niet bij de plek waar de gevel de stoep raakt. Als je een goede woon- en leefomgeving wil maken moet je verder kijken. Kijken naar de omgeving waarin een gebouw staat, de kwaliteit van de openbare ruimte die er rond het gebouw is of ontstaat en hoe de ruimte formeel en informeel gebruikt kan worden. 
Het creëren van een zinvolle leefomgeving gaat voor mij over ontwerpen aan architectuur, openbare ruimte en interieur die uitnodigt tot ontmoeting. Deze drie disciplines zijn in mijn visie niet los van elkaar te zien.

   naar alle leden

Kim
de Greef

functie
architect

werkzaam bij
DAT Architecten

Zinvolle woon- en leefomgevingen ontwerpen, dat is wat mij drijft. 

Voor mij als architect stopt het denken over hoe je een goed ontwerp maakt niet bij de plek waar de gevel de stoep raakt. Als je een goede woon- en leefomgeving wil maken moet je verder kijken. Kijken naar de omgeving waarin een gebouw staat, de kwaliteit van de openbare ruimte die er rond het gebouw is of ontstaat en hoe de ruimte formeel en informeel gebruikt kan worden. 
Het creëren van een zinvolle leefomgeving gaat voor mij over ontwerpen aan architectuur, openbare ruimte en interieur die uitnodigt tot ontmoeting. Deze drie disciplines zijn in mijn visie niet los van elkaar te zien.

   naar alle leden