sTadsquiz

Locatie:
Stadion Willem II

Op zaterdag 2 november aanstaande organiseert de Kiwanis Club Tilburg voor de tweede keer de Stadsquiz Tilburg. De eerste editie vorig jaar was al een succes en vroeg overduidelijk om een vervolg! Wij bemanden toen een skybox.

De bedoeling is dat we met een team samen een groot aantal quizvragen beantwoorden over Tilburg en de Tilburgers, maar er zijn ook een groot aantal algemene vragen te beantwoorden. Daarvoor heb je de tijd tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Stukje pizza erbij, drankje en aan de slag met je team om samen een zo hoog mogelijke score te halen. Uiterlijk om 21.00 moeten de antwoorden geüpload zijn naar de quizwebsite. Vanaf 21.00 uur is er dan in het Willem II Stadion een feestavond met muziek en entertainment en maakt burgemeester Theo Weterings om 23.00 uur de uitslag bekend. De quiz kan gemaakt worden in een skybox. 

 Nog even samengevat:

  • Zaterdag 2 november 17.00 uur start de quiz
  • Vanaf 21.00 uur verzamelen in het Willem II Stadion voor een feestavond met bekendmaking van de uitslag
  • Een team bestaat uit maximaal 20 personen
  • Inschrijfgeld is € 250 per team als het bedrijven betreft. Gebruik van een skybox kost inclusief hapje en drankjes € 1.000,-. De totale kosten verdelen we onder het aantal deelnemers. Met een bescheiden (individuele) bijdrage steunen we daarmee een groot doel! Ook goed om te netwerken en voor de profilering van de Tilburgse architectenscene ….
  • Opbrengst gaat naar een Tilburgs goed doel, in dit geval de Quiet Tilburg met als doel om de armoede in Tilburg te verzachten (zie ook www.quiet.nl)
  • Voor meer informatie zie de brochure of de website www.stadsquiztilburg.nl

sTadsquiz

Locatie:
Stadion Willem II

Het Architectenplatform nam deel aan de eerste Tilburgse sTadsquiz, georganiseerd door KiwanisClub Tilburg. De opbrengst van deze sTadsquiz gaat volledig naar het goede doel. Kiwanis Club Tilburg ondersteunt samen met de Johan Stekelenburg Stichting het project ‘kansarme kinderen ook online’.

De Tilburgse Stadsquiz is een uniek event in Tilburg waarbij teams op basis van bijzondere vragen en opdrachten strijden om de titel ‘StadsQuiz Koning Tilburg’. Teams worden uitgedaagd om allerlei kennisvragen correct te beantwoorden. Ook zijn er doe opdrachten bij die je als team punten oplevert. Een feestelijke programma avond met spel, muziek en team uitdagingen.

www.stadsquiztilburg.nl