Vincent
van Heesch

functie
architect

werkzaam bij
studio ] [ space architecten

Vincent van Heesch is oprichter van studio] [space architecten; ‘wij inspireren, creëren en geloven in de kracht van samenwerken’. 

Onze ontwerpen komen altijd voort uit concepten en varianten en zijn een specifieke oplossing voor een programma, locatie, budget en de wensen van de opdrachtgever. Dit gebeurt met een frisse blik en altijd in samenwerking met opdrachtgevers, ruimtelijke denkers, adviseurs en bouwers; ‘zodat we van elkaar leren en geïnspireerd blijven’. studio] [space architecten werkt aan opdrachten van verschillende schaalniveaus en programma, vaak op het snijvlak van architectuur en stedenbouw. Naast de dagelijkse praktijk bij studio] [space architecten is Vincent actief in het onderwijs, zo is hij Gastdocent Architectuur aan de IMC Weekendschool. Ook spreek hij regelmatig over thema’s als creëren, inspireren, onderwijs en ondernemerschap.

 

   naar alle leden

Vincent
van Heesch

functie
architect

werkzaam bij

studio ] [ space architecten

Vincent van Heesch is oprichter van studio] [space, een architectenbureau dat zich richt op het initiëren, bedenken en ontwerpen van architectonische opgaves. Deze ontwerpen komen altijd voort uit concepten en varianten en zijn een specifieke oplossing voor een programma, locatie, budget en de wensen van de opdrachtgever. Dit gebeurt met een frisse blik en altijd in samenwerking met opdrachtgevers, ruimtelijke denkers, adviseurs en bouwers; ‘zodat we van elkaar leren en geïnspireerd blijven’. studio] [space architecten werkt aan opdrachten van verschillende schaalniveaus en programma, vaak op het snijvlak van architectuur en stedenbouw. 

Naast de dagelijkse praktijk bij studio] [space architecten is Vincent actief in het onderwijs, zo is hij Gastdocent Architectuur aan de IMC Weekendschool. Ook spreek hij regelmatig over thema’s als creëren, inspireren, onderwijs en ondernemerschap.

 

   naar alle leden